Newlife Healthcentre Wilnis

Medische klachten laten behandelen

Uw medische klachten laten behandelen door een professionele instantie? Newlife Healthcentre Wilnis behaalt goede resultaten op het gebied van de Ziekte van Lyme, herstel na het doormaken van Pfeiffer, bij gewrichtsklachten, leerproblemen, vermoeidheid en diverse andere lichamelijke klachten. Bij zowel volwassenen als kinderen kunnen met een combinatie van Orthomoleculaire therapie, bioresonantie en NES Health vele klachten verminderd of verholpen worden.

Lichamelijke klachten? Laat u behandelen door Newlife Healthcentre

Een groot aantal gezondheidsklachten zijn vaak eenvoudig te behandelen. Newlife Healthcentre Wilnis combineert diverse vormen van therapie, voor een zo goed mogelijk resultaat. Een combinatie van deze therapieën met gezonde voeding, kunnen veel gezondheidsklachten doen afnemen in intensiteit. Wat op zich weer een behandeling bij uw reguliere arts veraangenaamd.

Met welke gezondheidsklachten kunt u bij ons terecht?

Klachten? Veelal goed te verhelpen!

Andere klachten?

Staat uw medische klacht niet op het lijstje? Dit betekent niet dat wij u niet kunnen helpen. Een verkennend gesprek is vaak al voldoende om samen de oorzaak van uw gezondheidsklachten te doorgronden. Soms heeft de ene klacht een nauw verband met een andere klacht, of wordt er in de verkeerde richting gekeken. Newlife Healthcentre is erop gericht u een duidelijk beeld van uw klachten te geven en samen naar een oplossing te zoeken.

Meer informatie over therapieën

Wilt u weten of wij uw gezondheidsklachten kunnen behandelen? Meer informatie over de therapieën die wij aanbieden? Neem contact met ons op. Bel 0655 727 499 of mail info@newlife-online.nl.

Contact opnemen ›