Newlife Healthcentre Wilnis

Allergietest

Wilt u graag achterhalen of en zo ja, welke allergie u heeft door middel van een uitgebreide allergietest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Allergietest

Heeft u het idee dat u allergisch bent, maar weet u niet waarvoor? Of twijfelt u nog of u allergisch bent en zou u dit graag eens willen testen? Dan zit u helemaal goed bij Newlife Healthcentre. Wij voeren graag een allergietest bij u uit om eventuele allergieën te achterhalen. Allergieën kunnen op veel verschillende plaatsen in uw lichaam ontstaan, denk hierbij bijvoorbeeld aan de huid, luchtwegen of het maag-darmkanaal. Hoewel een allergische reactie vaak duidelijk te herkennen is, is het veel lastiger te achterhalen waarvoor u nu eigenlijk allergisch bent. Is het iets wat u heeft gegeten, een verzorgingsproduct of iets heel anders? Met onze allergietest kunnen wij de oorzaak van uw allergie achterhalen. Dit maakt het veel makkelijker om met uw allergie om te gaan.

  • Uitgebreide allergietest
  • Duidelijke uitleg en begeleiding aan de hand van de resultaten
  • Eventuele behandeling van uw allergie zal ook worden besproken

Over Newlife Healthcentre

Bij Newlife Healthcentre werken we met de missie om mensen met mentale of fysieke problemen te helpen om hun gezondheid te verbeteren. We proberen de klachten te verhelpen door middel van diverse therapieën. Onze verschillende behandelmethoden hebben één ding gemeen, ze stimuleren allemaal het zelf-genezend vermogen van uw lichaam. Dit zorgt vaak voor een langdurend en buitengewoon resultaat. Voor de behandeling gaan we altijd eerst op zoek naar de oorzaak van uw klachten, vervolgens komen we met een behandelplan dat bij u past.

Meer informatie

Wilt u een afspraak maken voor een allergietest? Of zou u graag meer informatie willen over onze therapieën? Neem dan contact met ons op. Bel 0655 727 499.

Contact opnemen ›