Newlife Healthcentre Wilnis

Huidklachten

Bijna iedereen heeft wel eens last van een droge huid of een pukkeltje. Dit is natuurlijk op zich niet zo erg, maar wanneer huidklachten lang aanhouden of erg extreem zijn, kan het erg vervelend worden. Over het algemeen heeft de huid een goed vermogen om zichzelf te herstellen, maar in sommige gevallen is behandeling wel noodzakelijk. Wij vertellen u graag alles over de verschillende soorten huidklachten, de oorzaken hiervan en onze behandelmethode.

Soorten huidklachten

De ene persoon heeft een gevoeligere huid dan de ander en sommige mensen hebben dan ook meer aanleg voor huidproblemen, dan anderen. Er bestaan veel verschillende soorten huidklachten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Droge huid
  • Eczeem
  • Acne
  • Allergie
  • Irritatie
  • Uitslag

Naast de bovenstaande klachten bestaan er nog heel veel andere soorten huidklachten en huidziektes. Tegenwoordig lijkt het aantal mensen dat last heeft van huid irritaties of een extreem droge huid zelfs te stijgen. Dit komt waarschijnlijk vooral omdat mensen zich steeds vaker te lang en te heet douchen en hierbij gebruiken ze zeep of douchegel. De chemische toevoegingen in de doucheproducten zorgen er mede voor dat de natuurlijke vetlaag van de huid wordt aangetast en dat de huid steeds kwetsbaarder wordt.

Oorzaken huidklachten

De oorzaken van huidklachten lopen erg uiteen. Een infectie met een parasiet kan huidklachten geven, ziekte van Lyme geeft huidproblemen en ook allergieën zijn vervelend. Daarnaast zijn er verschillende ziektes die klachten aan de huid kunnen veroorzaken. Ook slechte eetgewoonten of een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kunnen zorgen voor huid problemen.

Behandeling huidklachten

Tijdens een eerste consult gaan wij altijd op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Wanneer we de oorzaak hebben gevonden, kunnen we een plan voor de behandeling van uw huidklachten opzetten. Bij Newlife Healthcentre zijn we gespecialiseerd in het NES Health programma, Bioresonantie therapie, orthomoleculaire geneeskunde, voedingsadvies, homeopathische middelen en supplementen. Wij hebben voor al uw huidklachten dan ook wel een passende behandeling.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de behandeling van huidproblemen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bel 0655 727 499.

Contact opnemen ›