Newlife Healthcentre Wilnis

De oorzaak van leerproblemen en hoe deze op te lossen

Leerproblemen of concentratieproblemen kunnen op fysiek niveau voor een groot deel verbeterd worden. Leerproblemen zoals dyslexie of ADHD leiden vaak tot een leerachterstand op school. In sommige gevallen is het maken van toetsen en het houden van spreekbeurten problematisch. In andere gevallen gaat het om hyperactiviteit van het kind of concentratieproblemen. In alle gevallen levert het ongewenste spanningen op voor uw kind, maar ook zijn deze spanningen voelbaar in het hele gezin. Newlife Healthcentre helpt u graag bij het uitzoeken van de mogelijke oorzaak van de leerproblemen van uw zoon of dochter.

Hoe kunnen we leerproblemen aanpakken

Er zijn meerdere oorzaken denkbaar die leerproblemen kunnen veroorzaken. Soms is het fysiologisch, maar regelmatig kunnen er goede resultaten behaald worden door uw kind te ondersteunen met voeding, bioresonantietherapie of met het NES Health programma (afhankelijk van wat het beste bij uw kind past). De schoolresultaten kunnen aanmerkelijk verbeterd worden. Ook de beleving van het kind op school. Minder hyperactiviteit, verbeterde concentratie en meer zelfvertrouwen helpen het kind zich beter te kunnen ontwikkelen.

De hulpmiddelen bij leerproblemen

Bioresonantietherapie en NES Health zijn hulpmiddelen die voor het kind weinig belastend zijn en op een veilige manier toegepast kunnen worden. In de meeste gevallen duurt de behandeling 3 tot 9 maanden. Daarna volstaat meestal een voedingsadvies. Newlife Healthcentre helpt u graag bij onderzoek naar de mogelijke oorzaken van de leerproblemen. Vervolgens adviseren wij u een specifiek traject te volgen op basis van de uitkomsten van het onderzoek. Heeft u interesse in dit onderzoek? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wij staan u graag te woord en helpen uw zoon of dochter graag verder.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de aanpak van leerproblemen? Neem dan contact met ons op, wij helpen uw kind graag verder. Bel 0655 727 499.

Contact opnemen ›