Newlife Healthcentre Wilnis

Parasieten

Parasieten die niet thuis horen in uw lichaam kunnen heel wat problemen veroorzaken. In ieder lichaam komen heel wat parasieten en andere ‘beestjes’ voor. Sommigen horen daar en kunnen ook verder niet veel kwaad, maar anderen horen niet thuis in uw lichaam en zorgen voor uiteenlopende klachten. Wij vertellen u graag alles over de oorzaken van parasieten, de klachten die ze kunnen veroorzaken en onze behandelmethoden.

Oorzaak parasieten

Er zijn veel manieren waarop parasieten in uw lichaam terecht kunnen komen. Bijvoorbeeld via uw voedsel, via uw handen of door een beet van een insect. Het laatste is zelfs een veelvoorkomende oorzaak van de overdacht van parasieten naar uw lichaam. Maar er zijn nog veel meer oorzaken van parasieten. Het belangrijkste is om de symptomen te herkennen, zodat wij zo snel mogelijk met de behandeling kunnen starten.

Symptomen parasieten

Wanneer een parasiet of wormachtige de balans in uw lichaam verstoord kan dit leiden tot veel verschillende klachten. Een bekend gevolg van de tekenbeet is bijvoorbeeld de ziekte van Lyme. Een andere bekende ziekmaker is Toxoplasmose, welke verspreid wordt door de ontlasting van katten. Maar ook muggen en vlooien bijvoorbeeld kunnen verschillende ziekten verspreiden. Er zijn veel verschillende parasieten en wormen die klachten veroorzaken. Klachten zijn bijvoorbeeld:

  • Spijsverteringsproblemen
  • Problemen met ontlasting
  • Opgeblazen gevoel
  • Vermoeidheid
  • Algemene malaise
  • Huidaandoeningen
  • Aantasting zenuwstelsel

Deze symptomen zijn natuurlijk vrij algemeen en in de meeste gevallen beseffen mensen dan ook niet meteen dat hun klachten veroorzaakt worden door een parasiet, die de balans in hun lichaam verstoort. Daarom gaan wij altijd actief op zoek naar de oorzaak van uw klachten.

Behandeling parasieten

Met behulp van de bioresonantiemethode kunnen we parasieten of andere ziekmakers vaak goed opsporen. Zodra we de oorzaak van uw klacht hebben vastgesteld beginnen we met de behandeling. De gemiddelde behandeltijd voor parasieten is ongeveer 6 weken. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van parasieten en wormen en bij ons bent u dan ook aan het juiste adres om uw klachten te verhelpen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze behandeling tegen parasieten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw klachten te analyseren en samen te bepalen welke behandeling het beste bij u past. Bel 0655 727 499.

Contact opnemen ›