Newlife Healthcentre Wilnis

Vermoeidheid tegengaan

Altijd moe en zat van het moe zijn? Wanneer vermoeidheid tegengaan? Iedereen heeft wel eens last van vermoeidheidsklachten. Wanneer er geen duidelijke oorzaak is en vermoeidheid wel het dagelijks leven beïnvloedt, is het zinvol de oorzaak te zoeken. Moe zijn is niet erg. Ieder gezond mens is wel eens moe, zeker na een dag arbeid. Het maakt niet uit of dit fysieke of mentale arbeid is, beide vormen kunnen vermoeiend zijn. Goede nachtrust, een dagje rustig aan en gezond eten doen vaak wonderen. Vermoeidheid wordt echt vervelend als het een structureel verschijnsel is, zonder duidelijk aanwijsbare reden. Dan is het tijd de oorzaak nader te bekijken. Newlife Health Centre Wilnis kan hierbij helpen, neem contact op voor meer informatie en/of maak een afspraak voor het behandelen van vermoeidheidsklachten of chronische vermoeidheid.

vermoeidheid tegengaanChronische moeheid? Zoek naar de oorzaak

Structurele of chronische vermoeidheid tegengaan begint bij het vinden van de oorzaak. Vermoeidheid kan ontstaan door de ziekte van Pfeiffer (Epstein Barr virus), Cytomegalie of het Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS). Ook als één van deze ziektes al eerder is doorgemaakt, kunnen sporen van het virus nog jarenlang klachten veroorzaken. Met bioresonantie is dit op te sporen en te behandelen. Andere veel voorkomende oorzaken van vermoeidheid zijn parasieten en andere “beestjes”. Denk aan Lyme, Toxoplasmose en vele andere micro-organismen. Ook de aandoening HPU (stofwisselingsziekte) is een veroorzaker van vermoeidheid, doordat tekorten aan vitaminen en mineralen het lichaam ondermijnen.

Behandeling voor meer energie in alledag

Leven met vermoeidheid hoeft niet. Newlife Healthcentre Wilnis kan middels de juiste behandeling vermoeidheid tegengaan, voor meer energie in het dagelijks leven. Ook al is het leven druk, met een gezin of een veeleisende carrière. Onderschat structurele vermoeidheidsklachten niet, het is een signaal van het lichaam dat er iets niet in orde is. Daarom is het zeker belangrijk dat gezocht wordt naar de oorzaak.

Bioresonantie tegen moe zijn

Met bioresonantie kan in heel veel gevallen de oorzaak worden opgespoord. In combinatie met het aanpakken van de oorzaak wordt dan met het NES Health systeem het lichaam weer hersteld. Met frisse energie weer in het leven staan, daar gaat het om!

Vermoeidheid tegengaan? Meer informatie

Heeft u interesse in de behandeling van uw vermoeidheidsklachten, of wilt u eerst meer informatie? Neem contact op met Newlife Healthcentre Wilnis. Bel 0655 727 499 of mail info@newlife-online.nl. Wilnis is nabij gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf o.a. de plaatsen Mijdrecht, Breukelen, Maarssen, Nieuwkoop, Amstelveen en Aalsmeer.

Contact opnemen ›