Newlife Healthcentre Wilnis

De ziekte van Lyme Behandelen

De ziekte van Lyme steekt vandaag de dag steeds vaker de kop op. Iedereen is er in de nabije omgeving wel eens mee geconfronteerd. De meeste mensen verbinden de ziekte van Lyme onlosmakelijk met een tekenbeet. Maar is een tekenbeet de enige manier om Lyme op te kunnen lopen? De ziekte kan ernstige gezondheidsklachten opleveren. Maar hoe vindt de besmetting eigenlijk precies plaats? En nog belangrijker, hoe kunnen we de ziekte van Lyme behandelen?  Newlife Healthcentre legt het graag aan u uit en biedt ook behandelingen aan.

Oorzaken ziekte van Lyme

Zoals reeds gezegd, de teek is vaak de boosdoener betreffende de ziekte van Lyme. Als een geïnfecteerde teek zich vastbijt in de huid kunnen de Lyme bacteriën overgedragen worden op uw lichaam. De teek zelf wordt besmet als hij bloed zuigt bij kleine (knaag)dieren of vogels die de bacterie bij zich kunnen dragen. Echter niet alleen de teek maar ook anderen bloedzuigende insecten kunnen de ziekte overdragen, denk hierbij aan muggen, vlooien en daasvliegen. Overdracht kan ook plaatsvinden door middel van borstvoeding, bloedtransfusies en transplantaties. Een geïnfecteerde zwangere vrouw kan de ziekte ook op haar ongeboren kind overdragen.

Doordat het gevaar van tekenbeten en de ziekte van Lyme veel besproken onderwerpen zijn, bestaan er ook een aantal fabels over deze ziekte. Wij hebben een aantal feiten en fabels over de ziekte van Lyme voor u op een rijtje gezet.

Symptomen ziekte van Lyme

De meest zichtbare symptomen van de ziekte van Lyme zijn een rode ring/vlek rondom de beet. Daarnaast kunnen griepklachten optreden zoals: hoofdpijn, koorts, spierpijnen en vermoeidheid. Deze klachten kunnen echter ook uitblijven. Het is sowieso raadzaam om een arts te raadplegen bij een insectenbeet waarbij een cirkel rondom de beet ontstaat. Als de bacteriën van de ziekte zich eenmaal door het lichaam verspreiden kunnen diverse symptomen ontstaan. Zo kunnen er hersenen/zenuwstelsel, huid, spieren en gewrichten, hart, ogen en/of psychiatrische klachten optreden.

Het grote gevaar van de Lyme bacterie is dat deze zich vaak verschuilt achter andere bacteriën, schimmels en parasieten in het lichaam die relatief onschuldig zijn. Hierdoor is de ziekte vaak moeilijk te traceren. Doordat de combinatie van bacteriën vaak niet door het immuunsysteem wordt herkend kan de ernst van de infectie verergeren.

Het blijkt vaak moeilijk de ziekte van Lyme te traceren. Newlife Healthcentre werkt met Bioresonantie wat een effectieve methode is om de bacterie te traceren. Er zijn dan ook zeer goede resultaten mee behaald.

Ziekte van Lyme behandelen bij NewLife

Wanneer de test uitwijst dat u besmet bent, dan kunt u ervoor kiezen om het onderzoek via reguliere wijze voort te zetten, wij kunnen laboratoria adviseren waar ze gespecialiseerd zijn in de Ziekte van Lyme. Ook kunnen wij zelf de ziekte van Lyme met frequentietherapie behandelen. De keuze tussen deze twee hangt vaak ook samen met de mate van besmetting.

Naast het constateren van de ziekte, identificeren wij ook de bacteriën die de ziekte faciliteren. We pakken deze bacteriën aan en hierdoor krijgt de ziekte steeds minder kans om te blijven voort bestaan in uw lichaam. De ziekte van Lyme behandelen wij door middel van frequentie therapie en homeopathische middelen.

Denkt u de ziekte te hebben? Neem dan snel contact met ons op zodat we de ziekte van Lyme zo snel mogelijk kunnen behandelen. Onze behandelmethode leggen we uitvoerig uit tijdens uw eerste consult. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0655 727 499.