Newlife Healthcentre Wilnis

NES Health programma

Het NES Health programma (Nutri Energetix System) is een revolutionaire methode om inzicht te krijgen in uw gezondheid én om uw gezondheid te verbeteren.

NES Health biedt een compleet gezondheidssysteem dat het herstel aanpakt bij de bron. Door te kijken naar de structuren, die ten grondslag liggen aan de biochemie van het lichaam, kunnen we nu het lichaamsveld en de informatie analyseren en helpen corrigeren. Dit (lichaams)veld blijkt – na meer dan dertig jaar wetenschappelijk onderzoek – hét besturingssysteem te zijn voor de gezondheid en het functioneren van het lichaam.

 

Nes ProVision

De NES Health Infoceuticals

De NES Infoceuticals zijn zo ontworpen dat ze ‘thuis’ makkelijk, volgens een dagelijks protocol zijn in te nemen. Ze stellen je in staat om de problemen aan te pakken die aan de basis liggen van een goedwerkende biochemie van jouw lichaam. Ze hebben direct invloed op het fysiek van het lichaam, daar waar de (kwaliteit van de) fysieke biochemie wordt bepaald.

De Infoceuticals zijn gecodeerd met corrigerende informatie die de optimale blauwdruk voor gezondheid en optimaal functioneren helpen herstellen. Deze unieke en gepatenteerde lijn Infoceuticals is gebaseerd op dertig jaar onderzoek.

NES Health Infoceuticals

Infoceuticals bevatten gefilterd water en micromineralen die plant-gerelateerd zijn. Deze micromineralen krijgen een imprint met bio-informatie, die onmiddellijk door het lichaamsveld wordt opgenomen. De Infoceutical en het lichaamsveld werken direct op elkaar in. Energieblokkades en verstoringen gerelateerd aan fysieke, emotionele, omgevings- en chemische toxines worden geïdentificeerd. Vervolgens helpen ze bij het opruimen van blokkades en verstoringen en ondersteunen ze het lichaam om weer in balans te komen en stimuleren ze het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De werking van de Infoceuticals gaat verder dan we ‘normalerwijs’ ervaren. Vaak vindt het lichaam ‘het wel best’ en is het tevreden met een enkele verbetering. De Infoceuticals helpen het lichaam weer optimaal te functioneren.

Voor meer informatie over het Total WellNES systeem:

Positieve ervaringen met NES Health

Vele duizenden mensen over de hele wereld hebben opmerkelijke positieve ervaringen ervaren dankzij NES therapie, waaronder:

  • Verbeterde gezondheid
  • Diepere, rustgevende slaap
  • Meer energie
  • Verbeterde spijsvertering
  • Verbeterde conditie van de huid
  • Verbeterde bloedsuikerspiegel
  • Grotere mentale helderheid
  • Grotere emotionele stabiliteit
  • Beter bestand zijn tegen stress
  • Vermindering van pijn en ongemakken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over NES Health?
Neem contact met ons op voor informatie en advies. Bel 0655 727 499.

Contact opnemen ›