Newlife Healthcentre Wilnis

Marianne van Leuveren

Natuurgeneeskundig therapeute

Newlife Healthcentre | Marianne van LeuverenOp  mijn 18e was ik topfit. Ik sportte 3 dagen per week in de sportschool, ging 2 keer per week naar Karate. Ik was fysiek sterk en had goede resultaten op school. Sporten was mijn grote passie. Op mijn 26e kon ik bijna niet meer lopen, had ik overgewicht, stemmingswisselingen, continu hoofdpijn en kwam ik vaker bij de huisarts dan in de supermarkt. Door een motorongeluk, een val met paardrijden, verkeerde medicatie, ziekte van Pfeiffer en het oplopen van een bacterie was ik fysiek en mentaal behoorlijk achteruit gegaan. Een Orthomoleculaire therapeut heeft mij weer (letterlijk) op de been gekregen en door de behandeling met Bioresonantie en het NES systeem ben ik weer fitter dan ooit.

Omdat ik zag hoeveel dit kan betekenen voor mensen die ziek zijn ben ik in 2001 gestart met opleidingen binnen Orthomoleculaire geneeskunde, medische basiskennis en Bioresonantie. Gevolgd door een intensieve opleiding tot NES Health Practitioner. In 2009 is het Newlife Healthcentre opgericht. In het Newlife Healthcentre combineer ik Orthomoleculaire geneeskunde met  Bioresonantie en NES therapie. Na mijn opleiding Biofysische geneeskunde ben ik me gaan specialiseren in infectieziektes als de Ziekte van Lyme en ziekte van Pfeiffer.

Oplossing

Leeftijd is geen reden om in te leveren op je energie. Klachten ontstaan vaak door een combinatie van factoren. Juist door deze combinatie is het soms regulier niet goed te duiden wat de oorzaak is van de klachten. Ik vind het heel belangrijk de oorzaak te vinden en hiervoor een oplossing aan te dragen, vooral voor mensen die ‘uitgedokterd’ zijn. Vaak krijgen zij te horen dat ze maar moeten leren leven met hun klachten, maar in veel gevallen kan een complementaire behandelvorm uitkomst bieden.

Als je wil weten wat de mogelijkheden voor jou zijn, bel dan gerust voor meer informatie!

Met vriendelijke groet,

Marianne van Leuveren

Opleidingen

 Jan 2013-Dec 2013 HBO Opleiding biofysische Geneeskunde – New Health Academy
 Januari-December 2013 Kruidengeneeskunde
Opleiding Paard-en-coaching
Nascholing medische basiskennis:- Metabool Syndroom
– De vrouw
– Prostatitis
Januari-December 2012 Opleiding Gewichtsconsulente – Stichting Orthomoleculaire Geneeskunde (SOE)
Fotonengordelenergie – De Eenwording
MiHealth – New Health Academy
Stralingstherapie – New Health Academy / Floww
Celliods Mineraaltherapie – VitalsNascholing medische basiskennis:
– Biofysica en Biochemische bepalingen
– Hart- vaataandoeningen
– Darmstoornissen
– Dermatologie
Januari-december 2011 Bio-fysische geneeskunde – New Health Academy
Advanced NES practitioner
Januari 2011 EHBO
Oktober 2010- 2011 Universele energie
2009-2010 Integrale Opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde – Stichting Orthomoleculaire Educatie
Scriptie: Leer- en gedragsproblemen bij kinderen
2009-2010 Bioresonantie – De Nieuwe Ham
2007 Basisopleiding Reflexologie – Sorag
2002-2003 HBO Regulier Medische Basiskennis – Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem
Sept 2002 Nutritionele therapie in de praktijk – Nutramin
2001-2002 Intregrale Opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde – Stichting Orthomoleculaire Educatie
2000 Basisopleiding Shiatsu – Leffelaar instituut
1999-2000 Reiki I en Reiki II
1998-2000 Herbalife consulente
1997-1999 Psychologie – Open Universiteit (Inleiding in psychologie, Sociale psychologie, Klinische psychologie)

Onze missie

Onze missie is om vrouwen, mannen en kinderen die mentaal of fysiek een tekort aan energie ervaren of die rondlopen met gezondheidsproblemen, te helpen hun gezondheid te verbeteren, klachten te verhelpen en hun energie terug te krijgen én te  behouden.

De NES Health is er voor iedereen!Newlife Healthcentre wil mensen helpen weer gezond te worden, zodat ze kunnen doen wat ze het liefst willen, of dat nu hun werk is, reizen, sporten of met hun kinderen spelen. Met de diverse therapieën die Newlife Healthcentre aanbiedt, kunnen lichamelijke en geestelijke klachten verlicht of verholpen worden. Daarnaast worden de therapieën ook preventief ingezet, om beginnende of sluimerende klachten te corrigeren. De verschillende behandelmethoden hebben één ding gemeen; ze stimuleren allemaal het zelf genezend vermogen van het lichaam. Het resultaat is vaak buitengewoon.

Onze visie

Onze visie is door te zoeken naar de oorzaak van gezondheidsklachten en energieverlies, klachten permanent te verhelpen. De therapie is altijd gebaseerd op het zelfhelend vermogen van het lichaam en de persoon als individu.