Newlife Healthcentre Wilnis

6 reacties op “Reviews”

 1. Linda Vriezenveen zegt:

  Ik heb laatst een healthscan gedaan bij het Newlife Healthcentre en was zeer onder de indruk. Ontzettend interessant en gaaf om te zien waar je nou eigenlijk met je gezondheid staat. Ook een specifieke klacht, waar ik al tijden last van had, maar waarvan de oorzaak steeds niet gevonden werd, is nu eindelijk aan het licht gekomen en verholpen. Bijzonder fijn! Ik kan dan ook iedereen aanraden zo’n scan eens te doen.
  Groet Linda

 2. Tim Blijgraaf zegt:

  Als atleet ben ik na lang zoeken hier terecht gekomen. Wat mij opviel is dat er veel kennis aanwezig was en dat de scan heel veel informatie laat zien die een normale arts niet kan zien, zonder een doorverwijzing die heel veel tijd en geld kost.

  Ik heb nu een behandeling en ga na jaren eindelijk weer vooruit.

  Newlife, Bedankt voor deze ervaring!

 3. Manuela zegt:

  Begin 2012 waren mijn twee dochters en ik lange tijd aan het kwakkelen met onze luchtwegen. Allerlei reguliere behandelingen via de huisarts mochten niet baten. Na veel omwegen bij Marianne van Leuveren terechtgekomen die na de healthscan een parasiet constateerde waardoor wij maar niet van onze klachten afkwamen. Nadat Marianne een plan van aanpak hiervoor had opgesteld knapten wij zienderogen op en zijn we hersteld van onze klachten.

  Groet,

  Manuela

 4. Eline zegt:

  Onlangs geweest voor de Healthscan. Geweldig om te zien waar de blokkades zitten. En het klopt!! Een bevestiging van wat ik diep van binnen weet en voel. Gelukkig heb ik van Marianne ook de hulpmiddelen meegekregen om met mijn blokkades ook werkelijk aan de slag te gaan. Geen losse eindjes, ik kan nu echt verder. Op naar een leven zonder pijn!!
  Zeker de moeite waard.

 5. Elise van Hijfte zegt:

  Na 13 jaar in Nederland eindelijk een echt goede holistische gezondheids-specialist gevonden.
  Marianne van Leuveren behoort tot de absolute top.
  Zelf hebben mijn man en ik enorme ervaring met Chinese artsen, Kinesiologen, Orthomoleculaire specialisten, Ayurvedische artsen, chiropractoren, fytotherapeuten en chromotherapeuten.
  Bij Marianne van Leuveren ben je echt in goede handen.
  Haar vakkennis is grondig.
  De bioscan is uniek. Dit, gecombineerd met het energetisch bewustzijn van Marianne, staat garant voor op maat gemaakte oplossingen.
  Niet alleen wordt direct bij de eerste bioscan duidelijk wat de oorzaak is van je klachten, ook welke organen in welke volgorde behandeld dienen te worden.
  Het Mihealth apparaat is heel krachtig. Het heeft mij ondermeer direct van rugklachten afgeholpen na 1 behandeling. Het werkt minstens zo diep als een accupunctuur behandeling.
  De juiste voeding voor jou, of dit nu juist veganisitsch, rauw of paleo of glutenvrij moet zijn. Ook welke supplementen nou juist wel en/niet bij je lichaam passen.
  Via de wijsheid van je eigen lichaam komt Marianne tot een absoluut sluitend en werkend protocol voor iedereen.
  Juist moeilijke, chronische en volgens de reguliere weg ”ongeneeslijke” ziektebeelden zijn voor Marianne geen probleem.
  Nog niet eerder voelde ik me zo gezond en fit.

 6. Erika zegt:

  Vorig jaar kreeg ik te maken met jeuk en uitslag op de benen. Aangezien ik voor mijn werk regelmatig in een hotel slaap dacht ik dat ik ergens wat opgelopen had. Ik ken Marianne via onze hobby jazz-ballet en op een gegeven moment liep ik tegen haar te klagen over de jeuk en over het feit dat ik met het derde zalfje via de dokter bezig was en dat er nog steeds geen resultaat was . Het was steeds weer een nieuw soort hydrocortison zalfje in een tubetje waar ik net aan 1 been mee kon insmeren. Ik was al 2 weken aan het smeren en was al een behoorlijk bedrag kwijt van mijn eigen risico met die kleine verpakkingen en….geen resultaat. Toen zei Marianne mij; kom anders voor een scan bij mij in de praktijk. Misschien kan ik iets achterhalen; dan is het aan jou wat je er mee doet en je kunt evt tegen je eigen arts zeggen in welke richting hij moet gaan denken.Of ik kan je wat meegeven tegen de jeuk. Ze was hier totaal open en eerlijk over. Sceptisch als ik ben dacht ik; ja ja dat zal wel. Als de dokter het niet weet, hoe kom jij er dan achter? Ik ben gegaan en ze kwam erachter dat ik een parasiet bij me had. Ik was het zo zat om die zalfjes te smeren ( en ze hielpen niet) dat ik voor haar expertise ben gegaan en ze heeft me wat meegegeven tegen de jeuk. Het was niet meteen weg maar na 2 dagen werd de jeuk minder en uiteindelijk was het weg en is nog steeds weg ! Ik had geen vervolgconsult en het was tot nu toe ( gelukkig) een eenmalig consult. Geen gepush, geen gedoe maar open en eerlijk. Ik schrijf deze review vandaag omdat ik een mail kreeg dat Marianne via Ibood een superaanbieding heeft. Ik heb deze bekeken en heb ook even op het Forum gekeken en schrok van bepaalde reacties. Voor mij is het geen kwakzalverij en bedriegerij. Het is een persoon die achter haar product staat en wil helpen om eventuele lichamelijke problemen te verlichten of te verhelpen en het liefst samen zou werken met de reguliere geneeskunde om zo mensen te helpen. Hoe mooi zou het zijn als dat zou gebeuren. Tot die tijd zal ze moeten vechten tegen de vooroordelen. Ze heeft mij top geholpen.