Newlife Healthcentre Wilnis

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie (BRT) draait om balans. Je organen bezitten individueel een elektromagnetische trillingsfrequentie. Deze trillingen noemen we bioresonantie. Als je organen niet optimaal werken verandert de bioresonantie van de organen. Door het toepassen van bioresonantie therapie sporen we de foutieve trillingen van de organen op.  Deze therapie is bij uitstek geschikt om klachten als hoofdpijnen, eczeem en allergieën te behandelen. Maar ook als je problemen hebt met je spijsvertering, virussen of bacteriële infecties ervaart is bioresonantie therapie een mogelijke oplossing.

Hoe werkt bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie werkt als volgt: Met speciale apparatuur sporen we verstoringen op in de elektromagnetische trillingen van je organen. Dit is een volstrekt pijnloze procedure. Door de weerstand in de huid te meten op specifieke punten of trillingen op te vangen kunnen we bepalen waar de klachten vandaan komen. Door tegentrillingen te gebruiken kunnen we organen weer in hun originele trillingsfrequentie zetten.

Bioresonantie therapie

Waar komt bioresonantie therapie vandaan?

Een van de belangrijkste grondleggers van de bioresonantie therapie is de Amerikaanse dokter Hulda Regehr Clark. Zij studeerde onder andere biofysica, celbiologie en psychologie. Zij heeft aan de wieg gestaan van de nu toegepaste VEGA test waarmee we de frequentieverstoringen kunnen meten.

Is bioresonantie therapie iets voor mij?

Als je aanhoudende klachten ervaart zoals hoofdpijn, allergieën, gewrichtspijnen etc. is deze therapie mogelijk een goede behandeling voor je. Graag nodigen we je uit in het Newlife Healthcentre. Samen kunnen we je klachten analyseren en bepalen welke therapie voor jouw klachten het beste resultaat heeft. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Ook voor meer informatie over bioresonantie therapie of over mijzelf kan je natuurlijk contact opnemen.

Meer informatie

Wil je meer weten over bioresonantie therapie? Neem dan contact met ons op.
Bel 0655 727 499 of stuur een e-mail.

Contact opnemen ›