Newlife Healthcentre Wilnis

MiHealth

De NES MiHealth wordt o.a. ingezet bij blessures. Ook is hij geschikt voor de behandeling van blokkades in het lichaam die zijn ontstaan door eerdere blessures, operaties of andere trauma’s.

MiHealth

De NES MiHealth is een klein apparaat wat bio-informatie naar het lichaam kan zenden. Dat gebeurt in frequenties die met de verschillende delen van het lichaam overeenstemmen. Hierdoor wordt het lichaam eraan herinnerd hoe het zijn eigen optimale staat van gezondheid en welzijn (weer) kan bereiken.

Blessures

Vooral blessures zijn goed te behandelen met de MiHealth. De praktijk heeft uitgewezen dat de herstelperiode na een blessure aanzienlijk korter is wanneer met de MiHealth behandeld wordt.

Voorbeelden uit de praktijk

  • Een verstuikte enkel – 2 behandelingen – na 2 dagen volledig hersteld.
  • Een gekneusde pink – 1 behandeling – de volgende dag volledig hersteld
  • Zware kuitblessure (tijdens het voetballen) – na 3 dagen behandeling – volledig herstel
  • Langdurige rugklachten na 1 behandeling klachtenvrij
  • Pijnklachten na auto-ongeval -2 dagen na de behandeling volledig klachtenvrij.

Afhankelijk van de blessure worden 1 tot 3 behandelingen uitgevoerd. Ook chronische spier- en gewrichtsklachten kunnen worden behandeld.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

MiHealth scherm

Met een scan wordt gekeken waar het “ trauma” of de blokkade zit en welk programma hierbij past. De behandeling is pijnloos en duurt tussen de 4 en 20 minuten. Afhankelijk van de ernst van de blessure kunt u binnen 2 dagen resultaat verwachten.

Kosten

De duur van de behandeling is vrij kort. Daar kunnen wij onze tarieven op aanpassen. Afhankelijk van de ernst van de blessure wordt het aantal behandelingen geadviseerd en een tarief afgesproken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de MiHealth?
Neem contact met ons op voor informatie en advies. Bel 0655 727 499.

Contact opnemen ›